EL

MÈTODE

Empresa especialitzada en l’utilització de Xarxes Socials per a empreses. Implantació, manteniment i millora constant de Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube, Google Plus, Instagram.

 

Fem que puguis saber què es diu de tu, com gestionar aquesta intercacció amb els clients o potencials clients i com generar marca i ventes aconseguint més fans o seguidors a través de varies tècniques.

 

The Social Media Team, agencia especializada en xarxes socials,

treballa conjuntament amb els departaments de marketing dels nostres clients, ideant una estratègia social media.

Hem d'ésser presents a les xarxes socials?

Quins són els objectius que la meva empresa pot tenir?

BREAFING

Ens comunicarem amb la seva empresa per conèixer els punts claus pel desenvolupament de les xarxes. Target group - situació xarxes socials - objectius.

ANÀLISI I ESTRATÈGIA

El nostre departament de S.M. analitzarà i crearà un pla estratègic per gestionar i promocionar les xarxes socials amb un timing concret.

COMMUNITY MANAGER

Se li assignarà un community manager amb el que tindrà el seguiment, l'assessorament i desenvoluparà el pla creat per la seva empresa mes a mes.

01

02

03

3 PUNTS CLAUS

INCREMENTEM FANS

Fem seguidors i gestionem la reputació de la marca. Segmentem el target group més idoni per la seva empresa. La seva empresa creixarà mes a mes amb fans i seguidors de qualitat.

CALENDARI MENSUAL

El dia 1 de cada mes rebrà el calendari d'actuació per a les seves xarxes socials (número de posts, atracció de col·lectius, promocions...). Un full de ruta perquè no perdi el nord.

ESTADÍSTIQUES MENSUALS

El dia 30 de cada mes rebrà les estadístiques de la seva xarxa social (número de publicacions, entrades, número de "me gusta"...). Tota la informació de les seves xarxes en una sola pàgina.

EL SEU COMMUNITY MANAGER

Es podrà comunicar amb l'assessor assignat a la seva empresa per preguntar o resoldre qualsevol dubte. Un company de viatge especialitzat en xarxes socials.

XARXES

Si no disposa de cap xarxa social, les implantarem. Si ja disposa d'elles, en l'estudi inicial adaptarem el pla estratègic al seu estat actual social media.

The social media team 2014

Francesc Macià, 300 - (Despatx explosió 2011) 08401 Granollers

938 44 38 03 - 679 449 034